Nie jesteś zalogowany.

• Index
  •  » FAQ
  •  » ZAKUPIŁEM SEATA IBIZE W SALONIE I CIĄGLE SIE PSUJE. POMOCY!!!!!!!

#1 2007-03-22 23:01:13

damian2300
Nowicjusz
Na forum od: 2007-03-22

ZAKUPIŁEM SEATA IBIZE W SALONIE I CIĄGLE SIE PSUJE. POMOCY!!!!!!!

PLANOWAŁEM ZAKUP AUTA UŻYWANEGO, ALE DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ZE LEPIEJ BEDZIE JAK KUPIE NOWE W SALONIE PONIEWAZ NIE BEDZIE ZADNYCH OGÓLYCH PROBLEMÓW. TAK WŁASNIE ZROBILEM. PRZEZ PIERWSZE DNI BARDZO BYŁEM ZADOWOLONY DO MOMENTU GDY POJAWILA SIE PIERWSZA USTERKA, A ZARAZ ZA NIA NASTEPNA ITD( USZKODZENIE PIASTY, URWANA POŁOŚKA, WYMIANA SILNIKA, SKRZYPIACE DZWI, CIEKNACA WODA DO SRODKA, PARUJACE LAMPY, CENTRALNY ZAMEK, NIESPRAWNE WSP. KIEROWNICY, USZKODZENIE LISTWY KIEROWNICZEJ ITD. POPROSTU KOSZMAR. NA DODATEK OKAZAŁO SIE ZE AUTO JEST CAŁE MALOWANE.
CO W TAKIEJ SYTUACJI MAM ROBIC
BARDZO PROSZE O POMOC DZIEKUJE!!!!!!!!!!

#2 2007-03-23 18:36:46

neeon
Rozkręca się
Na forum od: 2007-03-10
Serwis

Re: ZAKUPIŁEM SEATA IBIZE W SALONIE I CIĄGLE SIE PSUJE. POMOCY!!!!!!!

Boże nie zazdroszczę , nie da rady jakoś zareklamować tego samochodu tak co by nowy dali ?? nie znam tematu umowy tez nie widzę .. Może rzecznik praw konsumenta by coś poradził .. wiadomo czasem zdarzają się modele „ wadliwe „ offtop mój szef musiał wymieniać silnik w A8 wink He He , także nie mam marek niezawodnych .. ale z listy to przesłałeś wychodzi ze już ci się zepsuło wszystko ..

Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne serdecznie zapraszam  dodaj ogłoszenie  lub ogłoszenia wink

#3 2007-04-09 23:24:00

Czarny01
Nowicjusz
Na forum od: 2007-04-09

Re: ZAKUPIŁEM SEATA IBIZE W SALONIE I CIĄGLE SIE PSUJE. POMOCY!!!!!!!

idz do salonu i go wymien na gwarancji

• Index
  •  » FAQ
  •  » ZAKUPIŁEM SEATA IBIZE W SALONIE I CIĄGLE SIE PSUJE. POMOCY!!!!!!!

Stopka forum